Portfolio

Adminals

Door de inzet van onze enthousiaste medewerkers kunnen wij je ondersteunen bij je financiële administratie. Dit doen wij al dan niet op jouw eigen locatie. De cliënten waar wij ons voor inzetten zijn werkzaam in verschillende MKB branches. Wij bieden onze cliënten een totaalpakket aan werkzaamheden, waarbij de administratie de basis is, ook al heb je een eigen accountant.

All For Beards

Drie mannen die op zoek waren naar de juiste producten voor de perfecte baard. En dat is gelukt! We zijn zo enthousiast geraakt dat we dit assortiment graag delen met andere mannen! “Real men don’t grow up, they grow out!

G-Trumpetty

“Energiek” is zonder twijfel het woord dat de Nederlandse DJ, trompettist en bovenal muzikale duizendpoot G-Trumpetty, het best omschrijft. In zijn jonge carrière heeft hij al heel wat opgebouwd. G-Trumpetty is vernieuwend en kenmerkt zich door de combinatie van de hedendaagse future, progressive house en EDM te combineren met trompet.

Eddy Weegink

Uw Groenteman Eddy Weegink is sinds de opening van winkelcentrum Hasselo begin 80-er jaren hier al gevestigd en heeft in die jaren een goede naam opgebouwd in Hengelo.
Door dagelijks verse inkoop staan wij voor een hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Onze winkel heeft een groot assortiment aardappelen, groente, fruit, vers gesneden groente en vers gesneden rauwkost salades. Bent u liefhebber van biologische groente, fruit, vlees, zuivel, brood …. of? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Efftink Mode

Efftink women’s fashion is een damesmodezaak, gevestigd net buiten het centrum van Stad Delden, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In onze ruime, overzichtelijke en sfeervolle winkel vindt u een uitgebreid en breed assortiment dameskleding. Het interieur van de onze hele winkel is onlangs compleet vernieuwd met frisse nieuwe kleuren en ruim en overzichtelijk ingedeeld.

Guasha-Ja

Guasha (kwasja) is een eeuwenoude schraaptechniek afkomstig uit Zuidoost-Azië. In oude geschriften van zo’n 200 jaar voor Christus, was er al sprake van een schraapmethode om klachten en/of ziekten uit het lichaam te schrapen. De guasha therapie is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunst, is gericht op het verwijderen van afvalstoffen uit ons lichaam en het tot stand brengen van een betere doorstroming van Qi (levensenergie) bloed en lymfe.